Δωρεάν μεταφορικά σε αγορές άνω των 89€ * (Δεν αφορά ποδήλατα)
Προϊόντα
product-results-loading
Κατηγορίες
categories-results-loading
Service

Καλως ορισατε στο love bikes

Τo καταστήματα "Love Bikes" είναι μέλος του παγκόσμιου δικτύου SHIMANO Service Center. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα δίκτυο ανεξάρτητων πωλητών ποδηλάτων τα οποία πιστοποιούνται από τη SHIMANO για να μπορείτε να έχετε την ίδια ποιότητα υπηρεσιών είτε είστε στην Ελλάδα είτε σε οποιαδήποτε άλλη χώρα που διαθέτει εξειδικευμένα SHIMANO Service Centers.  Οι μηχανικοί των SHIMANO Service Center καταρτίζονται ώστε να παρέχουν υπηρεσίες με βάση τις τελευταίες τεχνολογίες και χρησιμοποιούν γνήσια ανταλλακτικά. 

Στα SHIMANO Service Centers εξασφαλίζετε: 
- Έγκαιρη και έγκυρη διάγνωση του προβήματος του ποδηλάτου σας. 
- Διάγνωση και επισκευή. 
- Αναβάθμιση ή αντικατάσταση ανταλλακτικών με γνήσια SHIMANO. 

Όλα αυτά επιτυγχάνονται γιατί υπάρχουν: 
- Εκπαιδευμένοι και πιστοποιημένοι μηχανικοί 
- Τελευταία τεχνολογία SHIMANO. 
- Γνήσια ανταλλακτικά SHIMANO. 

Το ποδήλατο σας δεν έχει μυστικά απο εμάς! 

Είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε Το ποδήλατό σας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Έτσι, είστε πάντα ευπρόσδεκτος ή ευπρόσδεκτη σε οποιοδήποτε SHIMANO Service Center. Είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας, να επισκευάσουμε το ποδήλατό σας και να σας παρουσιάσουμε τις τελευταίες μας τεχνολογίες. 

Επαγγελματική φροντίδα ποδηλάτου Δεν επισκευάζουμε απλώς τα ποδήλατα, τα περιποιούμαστε. Κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να ξαναοδηγήσετε το ποδήλατό σας. Είτε πρόκειται για μια επισκευή είτε για συντήρηση ρουτίνας, οι εκπαιδευμένοι από εμάς μηχανικοί μας χρησιμοποιούν τις τελευταίες τεχνολογίες της SHIMANO και γνήσια ανταλλακτικά. 

Επαγγελματικές συμβουλές Έχετε απορίες για το ποδήλατό σας ή τη συντήρησή του; Εμείς σας δίνουμε τις καλύτερες συμβουλές. Γνωρίζουμε όλα όσα πρέπει για τα ποδήλατα SHIMANO και τις τελευταίες τεχνολογίες. Είμαστε πάντα έτοιμοι να σας βοηθήσουμε να βρείτε απαντήσεις. 

Η περιποίηση του ποδηλάτου σας είναι για εμάς το πάθος μας. Η SHIMANO έδωσε στo καταστήματα μας την απαραίτητη πιστοποίηση ώστε να θεωρούνται SHIMANO Service Center καθώς αναγνώρισε αυτό το πάθος.

- Στην σκέψη ότι το ποδήλατο είναι τρόπος ζωής και ιδανικό μέσο μεταφοράς σε μια εποχή που οι εναλλακτικοί τρόποι μετακίνησης είναι πλέον θέμα επιτακτικής ανάγκης και προτεραιότητας ειδικά στις πόλεις.  
- Στην προσφορά στον αθλητισμό με γνώση που πηγάζει μέσα από διοργανώσεις και ποδηλατικά events σε όλη την Ελλάδα και σε όλα τα επίπεδα. Μπορούμε να συμβουλέψουμε και να βοηθήσουμε όλους τους αθλητές είτε είναι μικρά παιδιά που μπορεί τώρα να ξεκινάνε την πορεία τους, όποια κι αν είναι, μέχρι πρωταθλητές υψηλών επιπέδων. 

Όλα αυτά αναγνωρίζονται από τον Ιαπωνικό κολοσσό της SHIMANO ώστε πλέον να ακολουθούμε κοινή πορεία κοιτώντας το μέλλον. 

Go up